Referenties

Wat anderen zeggen over Boukje

Geweldig leuk! We kregen een fantastische preview met de mooiste foto’s in een diashow die we konden delen met familie en vrienden, daarna kwam er een mooi boekje met foto’s van onze trouwdag en de DVD. Die was wel heel leuk ingepakt!

Boukje is een fotograaf die we zeker willen aanbevelen. Ze heeft de dag en niet alleen ons maar ook andere mensen mooi in beeld gebracht. En eerlijk, tijdens de ceremonie hebben we haar niet eens gezien! We waren misschien gericht op de ambtenaar, maar zij heeft alles gezien en vastgelegd. Verder hebben we veel lol gehad tijdens onze trouwreportage. Het was ontspannen en echt leuk.

Op onze trouwdag was ze enthousiast en kwam ze met ideetjes om ons leuk op de foto te zetten. We zijn ontzettend blij met het resultaat en ze is het dubbel en dwars waard.

Tip: doe de gratis pre-weddingshoot, want dan leer je elkaar al een beetje kennen en dat maakt dat je ontspannen kunt zijn bij de trouwreportage. Je bent op de trouwdag toch al wat gespannen. Bovendien hebben we een van die foto’s gebruikt voor de uitnodiging.

Bruid Adriana Rossi

“Wij waren zéér tevreden over jouw manier van werken (ook naar de kinderen toe) en zijn ook erg tevreden over het resultaat. Het voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen en we kregen uit alle hoeken uitgebreide complimenten. Nogmaals bedankt en graag tot een eventuele volgende keer.”

Gouden Paar, Rosemary en Jan Kurver

“Dag Boukje,

Wat mooi…moooier…moooist. De diashow is prachtig.
Complimenten voor de foto ‘s van de bruiloft van Kamala en Gerard.

Jij kunt dat echt goed…een hoge vorm van KUNST.
Ik ben erg benieuwd naar de rest.

Succes, hartegroet, Martine…. trotse moeder van de bruid.”

Martine Martinali

“Er zat hier een huilende zus van de gom achter de pc …. en dan tussendoor lachen om grappig gevangen momenten! Wat móói!

Liefs, Anique Pakkert-van Eijndhoven”


als reactie op de trouwfoto’s van Kamala en Gerard

“Boukje heeft onze huwelijksdag gefotografeerd. We hebben haar uitgekozen, niet alleen omdat we haar bruidsreportages mooi vonden, maar juist vooral door wat we zagen in haar werk als afscheidsfotograaf. Hierin kun je, door haar foto’s, haar betrokkenheid, zorgvuldigheid en oog voor wat ècht belangrijk is zien, wat je als klant ook graag als resultaat wil hebben. Daarnaast heb je nauwelijks in de gaten dat ze aanwezig is tijdens het fotograferen en is het resultaat des te verrassender. Haar volle aandacht is bij het onderwerp wat ze wil fotograferen. Knap werk! Wij hebben een hele mooie bruidsreportage van haar mogen ontvangen, een blijvend kado.”

Bruid Marijke Schoenmakers

Boukje Canaan heeft een leuk, lief en heel spontaan karakter. Voor de grote dag komt ze bij je langs om je persoonlijk te leren kennen. Al je wensen kun je bij haar aangeven (zoals Boy die graag een sprong van blijdschap wilde maken), maar ook komt ze zelf met hele leuke ideeën. Ze heeft een creatieve manier van denken. Op de huwelijksdag is ze heel ontspannen. Ze zorgt voor wat rust en plezier op de mooie, maar drukke dag. Ook denkt ze aan dingen die je zelf door de drukte zou vergeten, zoals paraplu’s, regenlaarzen en een kleed waar je droog op kunt zitten en staan met je witte jurk. Bereid om veel voor je te doen is ze zeker, ze ging voor ons met haar regenlaarzen het water in. Ze heeft een goed oog voor mooie plaatjes. Niet alleen van het bruidspaar zelf, maar ook van de details waar je niet aan zou denken en de gasten. We hebben heel erg genoten met haar en zouden niemand anders als onze fotograaf gewild hebben!

 Echtpaar Madelinde & Boy

“Mijn broer en schoonzus trouwden op een ‘simpele’ maandagmorgen, maar wat is hun dag speciaal geworden, mede door de fantastische shoot van Boukje. De aandacht, tijd, interesse en professionaliteit die zij tijdens de shoot liet zien was erg prettig. Het zijn hele persoonlijke foto’s geworden, net zoals het contact met Boukje is.”

Esther Martens

Boukje heeft precies de juiste sfeer weten te vast te leggen van onze groepsaccommodatie “Hof van Vijfeijken”. Haar foto’s geven een goed beeld van het verblijf op onze authentieke boerderij. Ze pronken nu op onze website en we hebben hier al vele complimenten over mogen ontvangen.”

Eigenaar Sjoerd Verstegen – Hof van Vijfeijken

Ik heb met Boukje samengewerkt tijdens een video shoot waar ook portret foto’s moesten worden gemaakt. Boukje weet met haar prettige manier van werken ieder persoon te “openen”. Met als resultaat prachtige, menselijke reportage en portret foto’s.

Sybren Arnoldus

“Boukje kijkt niet alleen met een fotografisch oog, maar ook met een menselijk oog.”

Helma Diessen

“Boukje heeft eind vorig jaar (2011) een mooie reportage van ons in de Duinen gemaakt; spontane foto’s. Boukje neemt de tijd en is creatief in het bedenken van leuke shots.Het resultaat was erg mooi…zeker voor herhaling vatbaar!”

Ilse Lodder

“Over de samenwerking met Boukje kan ik alleen maar positief zijn. Ze fotografeerde op een onopvallende manier en leek steeds opnieuw op het juiste moment op de juist plaats te zijn. Talent??!! Ongedwongen maar wel leidend door kennis en vakmanschap weet ze mensen te ontspannen en het mooiste eruit te halen. Juiste ‘timing’ speelt hier waarschijnlijk ook een grote rol in. Petje af.

Maria Simmons

“Boukje took the pictures during the Business Bootcamp of October 2012. This is an intensive 2 long days event with 1000 participants and lots of action. She created beautiful photos that really captured the energy, the emotion and the engagement of the participants. We posted the photos on our Facebook page and the participants were thrilled with the results.”

Nisandeh Neta

“I first had the opportunity to see Boukje’s work in ’94 when she was working on a series of black and white abstract photographs. The portrait she took of me is to this day one of my favourite picture and I still get asked questions about its origin. Boukje is delightful to work with and I gladly recommend her work.”

Catherine Laferriere – Vitali