Trouwdag Adriana en Maurits

Porsche 356 speedster

Wat een zinderende warmte kun je treffen in Nederland! Liefde op een ware hete trouwdag… Geniet mee met Adriana en Maurits die trouwden op 17 juli 2015. Met als trouwvervoer hun eigen Porsche 356 speedster voor een dag.

Maurits die onwijs veel houdt van nostalgie en van oude auto’s, had een geweldige Porsche 356 speedster als trouwauto geregeld. Hij mocht hier zelf in rijden en dat gaf op deze hete dag vast een heerlijk gevoel: wind door je haar!

Adriana met haar Zuid-Amerikaanse invloed zorgde voor een swingende entree met haar bruidegom in het gemeentehuis, waarbij ze hun gasten verraste.

Graag deel ik een aantal foto’s van de auto… het swingende echtpaar en wat trouwreportagefoto’s op deze bijzondere warme trouwdag. Enne lees tot onderaan, ook jij kunt iets doen.

Porsche Speedster 356, detail, close up  Trouwauto Porsche detail  porsche speedster trouwauto  dansend de trouwzaal in  Trouwen in gemeentehuis, dansend bruidspaar  Wedding, happiness, trouwen, trouwdans  Getrouwd, love, liefde, weddingcouple

Trouwfoto, kiss, kus     Trouwreportage, trouwfotograaf, love, liefde, buiten

Trouwfoto, Porsche

Trouwboeket, trouwschoenen

Trouwfoto, liefde, trouwreportage

bruid, trouw make-up

Bruidegom bij Porsche speedster 256

bruidspaar, bruidsreportage, Boukje Canaan trouwfotograaf

Wat vond het bruidspaar van de foto’s?

“Geweldig leuk! We kregen een fantastische preview met de mooiste foto’s in een diashow die we konden delen met familie en vrienden, daarna kwam er een mooi boekje met foto’s van onze trouwdag en toen de DVD. Die was wel heel leuk ingepakt!

Boukje is een fotograaf die we zeker willen aanbevelen. Ze heeft de dag en niet alleen ons maar ook andere mensen mooi in beeld gebracht. En eerlijk, tijdens de ceremonie hebben we haar niet eens gezien! We waren misschien gericht op de ambtenaar, maar zij heeft alles gezien en vastgelegd. Verder hebben we veel lol gehad tijdens onze trouwreportage. Het was ontspannen en echt leuk.

Op onze trouwdag was ze enthousiast en kwam ze met ideetjes om ons leuk op de foto te zetten. We zijn ontzettend blij met het resultaat en ze is het dubbel en dwars waard.

Tip: doe de gratis pre-weddingshoot, want dan leer je elkaar al een beetje kennen en dat maakt dat je ontspannen kunt zijn bij de trouwreportage. Je bent op de dag toch al wat gespannen… Bovendien hebben we een van die foto’s gebruikt voor de uitnodiging.” 

Geef dit bruidspaar mede een cadeau

Wil je dit verse bruidspaar nog lang laten genieten van een toffe uitvergroting bij hen aan de muur? Je kunt ze daaraan helpen. Hoe? Geef dan jouw reactie door over welke foto uit de trouwfoto-serie jouw favoriet is en waarom. Dit kun je onderaan invullen. Bij 25 reacties ontvangen zij de foto die de meeste stemmen heeft verzameld!

Doe mee en gun ze een extra foto aan de muur! Doe het direct. Ze zullen het zeker waarderen. Scrol een stukje naar beneden om je reactie te plaatsen. Als dank ontvang jij poseertips van me. Weet hoe je als beste uit de verf komt voortaan.

Deze Porsche huren?

Ga je trouwen (of ken je iemand die gaat trouwen) en vind je deze Porsche 356 speedster helemaal te gek? Wil je deze huren voor een dag, op jouw trouwdag? Geef me dan een seintje per telefoon (06-27028281), email of via het contactformulier, dan help ik je verder!

Succes gegarandeerd!

No comments yet.

Leave a Comment