Ben jij onze fotografie-verkoper-superster?

Hoi,

Wij, Boukje en Angela, twee professionele fotografes zijn op zoek naar 3 fotografie supersterren op 4 en 5 juli 2015.We zoeken 3 slimme, hardwerkende, gepassioneerde, (jonge) beginnende fotografen (ZZP-ers) die ambitie hebben om verder te komen binnen de fotografie. We willen je leren hoe je klanten kunt benaderen, hoe je werk aan ze kunt verkopen, om zo ook in je eigen startende bedrijf betere omzetten te kunnen behalen, terwijl je werkt tijdens onze actie voor het goede doel. Boukje zal je mentor zijn in de dagen voorafgaand van het evenement om de dagen tot een waar succes te maken.

Tijdens het weekend ben je actief met klanten bezig en werk je om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor een goed doel. Met de mogelijkheid om vaker met deze topfotografen samen te werken om zodoende meer te leren over fotografie, marketing en verkoop.

Geloof je dat je zelf door ervaring veel kunt leren?
(Of… geloof je dat je veel kunt leren door ervaren en succesvolle fotografen waarbij je zelf allereerst onderdeel kunt zijn tijdens een eenmalige actie?)

Angela en Boukje zijn wellicht nog niet de grootste TOP fotografen, omdat de markt in de fotografie ‘killing’ is, maar ze zijn wel hard bezig om door middel van samenwerking en mooie doelen werkelijk iets neer te zetten. En dat wordt door onze klanten enorm gewaardeerd!

Jij kunt deel gaan uitmaken van ons team!  In ieder geval tijdens het weekend, maar wellicht nog in de toekomst
Wanneer je wenst mensen iets prachtigs mee te geven door middel van het kunnen overbrengen van waarde, en je weet met enthousiasme, overtuigingskracht en motivatie mensen blij te maken… Maar bovenal wens je verkooptechnieken te leren, succesvol te worden door hard te werken en je volledig in te zetten… dan ben je vast de juiste persoon voor ons!

Waarom je deze kans niet moet laten schieten…

 •  Je zult leren hoe je klanten prikkelt, hoe je ze blij maakt door iets bijzonders te laten kopen – door verkooptechnieken
 •   Je zult kunnen ‘afkijken’ hoe Angela en Boukje als fotograaf bezig zijn met de klant
 • Je leert door “gelijk in de praktijk” aan de slag te zijn als klantenbinder
 • Je leert van Boukje persoonlijk hoe klanten benaderd en behouden kunnen worden

Het kan zomaar de start zijn voor meer omzet en klanten in je startende fotografiebedrijf

Als je in het weekend je van je beste kant laat zien is het zomaar mogelijk dat we je vaker meenemen als stagiaire, om zo te leren van twee zelfstandige fotografes in de regio Den Bosch.

Wat vragen we van je?

 • We wensen dat je twee volle dagen op 4 en 5 juli 2015, je geheel inzet om je verkooptalent te laten gelden aan de klanten die deze dagen komen voor een speciale actie die in het teken staat om geld op te halen voor een goed doel. Je komt op je eigen kosten naar de locatie in Boxtel. Je krijgt van Boukje vooraf een verkooptraining op een geweldige inspirerende locatie en uitleg over hoe je klanten benadert en tot je laat binden om ook tot verkoop over te kunnen gaan.Dit is NIET voor jou wanneer je denkt dat je beter wordt in fotograferen door een kunstje af te kijken. Dat je dit nog leest, is omdat je merkt dat je andere dingen gaat leren dan op een foto-opleiding.

  Het is WEL voor jou , als je de mogelijkheid ziet om beter om te leren gaan met klanten en hoe je aan ze kunt verkopen. Wanneer je gelooft in je eigen vermogen om door direct met aangemelde klanten in contact te staan die graag iets moois mee naar huis nemen. We verwachten dat je jouw tijd investeert om te leren onderhandelen zonder ‘opdringerig’? te zijn en te werken binnen een team.

  Ben je bereid om alles te geven in deze twee super gave dagen om zowel jezelf, als het goede doel en Boukje en Angela te steunen?

 • Wie zoeken we?
  • je moet tenminste 18 jaar oud zijn
  • je Nederlands is duidelijk en helder
  • je bent bekend met fotografie en producten op de markt
  • je voelt je verbonden met twee toffe fotografes die hun ervaring wensen te delen
  • je wenst een goed doel te steunen
  • je kunt proactief en zelfstandig werken als zowel in een team?

Wanneer je denkt dat dit voor jou is, stuur dan een email naar: info@boukjefotografie.nl met je motivatie en als onderwerp: stageweekend

Vertel me waarom jij de beste persoon bent voor dit weekend, hoe je je verbonden voelt als fotograaf, wat je motivatie is en wat je wenst te leren. Waarom we absoluut geen spijt zullen krijgen wanneer we jou deze unieke plek geven, zodat je ook later nog met ons op pad kunt gaan om meer binnen de fotografie te leren.
Wanneer we absoluut blij zijn met wat we hierin lezen zal ik je bellen om je te interviewen.

Zie je een kans om je eigen startende bedrijf als fotograaf een boost te geven door verkooptechnieken toe te gaan passen?

Neem actie – wanneer de kwalificaties gelijk liggen – de eerste die reageren, zijn de eersten die we zullen aannemen.

Ik kan niet wachten om van je te horen!

Fotogenieke groet,
Boukje

One Response to "Ben jij onze fotografie-verkoper-superster?"

 1. Ik Smile graag met jullie mee.
  Boukje, you’ve got mail!

Leave a Comment