Facebook

Ben je actief op Facebook?

Speciaal voor jou laat ik je zien hoe je me kunt volgen

WANT

Ook mijn acties komen daar voorbij!

Zorg dus dat je mijn updates op Facebook ontvangt!

Hoe ontvang je deze meldingen?

Dat leg ik graag uit in 3 stappen:

    1. Ga naar: http://www.facebook.com/TrouwfotografieBoukjeCanaan. Klik op deze banner:facebook boukje fotografie
    1. Like de pagina door op “Vind ik leuk” te klikken.
  1. Klik daaronder aan op “meldingen ontvangen”. Voorbeeld:facebook meldingen

Jouw reacties onder een post kunnen soms anderen verder helpen of je nog wat opleveren. Want mensen die met me communiceren die worden gewaardeerd. Feedback heeft eenieder nodig. Ik ook! Zodra ik merk wie mij actief volgen, dan kan ik gericht vragen stellen en uitvogelen wat jij van een goede fotograaf verwacht en van me wenst. Daardoor kan ik mijn inzet verbeteren en je blij maken met iets waar je zelf waarde aan hecht.  WIN – WIN

Ga direct aan de slag. Klik hier om naar mijn FB-pagina te gaan.

No comments yet.

Leave a Comment