Pre-weddingshoot Eva en Willem

Op een frisse zondagmorgen een pre-weddingshoot met Eva en Willem.

Ze geven aan dat ze het lastig vinden om te moeten poseren. Dus begin ik met ze aan tafel te laten zitten, waarbij ze eerst aan de camera en mij mogen wennen. Ik vertel ze wat ze kunnen verwachten en wat we gaan doen.

Dat ik gaandeweg dingen zie en wil uitproberen hoort bij mijn creativiteit, maar dat we naar buiten willen, ondanks de kou staat al vast.

Eerst nog even binnen wat foto’s nemen, al is het voor het paar wat onwennig, want er zijn wel wat mensen aan andere tafeltjes die toch af en toe kijken naar wat we aan het doen zijn. Ik sta met mijn rug naar deze mensen toe en ben bezig, dus ik heb daar geen last van, maar vind het fijn dat ze me dit laten weten. Want dat betekend dat het tijd is om naar buiten gaan.

Niet te veel stilstaan, want het is fris. Een stukje lopen is prima… en oh, Eva had iets voorbereid; bordjes met tekst.

Kijk je mee?

pre-wedding-Boukje Canaan-7130 pre-wedding-Boukje Canaan-7136 pre-wedding-Boukje Canaan-7137 pre-wedding-Boukje Canaan-7163 pre-wedding-Boukje Canaan-7175 pre-wedding-Boukje Canaan-7194pre-wedding-Boukje Canaan-7206pre-wedding-Boukje Canaan-7198   pre-wedding-Boukje Canaan-7222

Word je ook zo blij van mensen die de liefde voor elkaar voelen? Deze mensen hebben al heel wat achter de rug samen en besluiten te gaan trouwen om hun samenzijn te bezegelen. De liefde die ze al verbonden heeft gaat ook een zakelijke verbintenis aan, al zien we trouwen graag als een romantische verbintenis. Ik weet zeker dat het heel mooi gaat worden.

Ik wil deze mensen heel veel geluk wensen in hun leven en hun keuzes die ze maken. Ik vind het bijzonder leuk om ze nog wat extra’s te geven. Gun je hen ook een gave grote print aan de muur van een moment van deze pre-weddingshoot? “Wat heb ik daar mee te maken?”, kun je denken. Nou alles; want jij kunt ze helpen!

Geef hieronder jouw reactie over welke foto jou aanspreekt en waarom.

Bij 25 reacties geef ik Eva en Willem een vergroting van 20×30 die ze zelf mogen uitkiezen. (er zijn nog meer foto’s genomen uiteraard…)

Doe het gelijk! Ze zullen je dankbaar zijn.

Geef jouw reactie en vertel waarom.

No comments yet.

Leave a Comment