Trouwalbum

Een trouwalbum laten maken?

Het trouwalbum laat ik printen en vervaardigen bij een professioneel bedrijf. Het is waardevol bezit. Een album waar je met trots je trouwfoto’s laat zien, keer op keer. Een lekker dik boek met stevige bladen en voldoende om te bewonderen. Graag laat ik hier een voorbeeld zien.

Je kunt natuurlijk zelf aan de knutsel gaan, want er is digitaal heel wat mogelijk. Maar een kwalitatief trouwalbum digitaal aanmaken en laten drukken is voor de consument haast niet mogelijk. Je hebt een fotograaf nodig met een KvK-nummer die zich heeft aangesloten bij een professioneel bedrijf die deze mooie trouwalbums vervaardigd. Ik doe dit graag voor mijn bruidsparen.

FLORICOLOR

Het trouwalbum laat ik veelal drukken bij Floricolor. Zij maken echt prachtige kwalitatieve fotoalbums. De kwaliteit van de foto’s is geweldig. De kwaliteit van de bladen en dus het gehele trouwalbum beveel ik jullie graag aan. Het is degelijk, maar modern en mooi. Met de keuze voor persoonlijke kaft en look van de omslag.

Zie hier close-ups van de afwerking van een trouwalbum met lay-flat bladen

Boukje Canaan- album 2014-7034 Boukje Canaan- trouwalbum 2014-7037 Boukje Canaan- album 2014-7043 Boukje Canaan- album 2014-7042

TROUWALBUM

Een trouwalbum wordt eerst speciaal voor jullie helemaal digitaal opgemaakt. Wel zo belangrijk voordat het in print gaat om jullie wensen kenbaar te maken. In samenspraak met jullie, wordt de uiteindelijke ‘look and feel’ bepaald.

Het wordt een boek vol mooie herinneringen aan jullie bijzondere trouwdag. Graag laat ik hier een aantal bladzijden zien uit een trouwalbum.

Boukje Canaan- album 2014-7004 Boukje Canaan- trouwalbum 2014-7008 Boukje Canaan- trouwalbum 2014-7012   Boukje Canaan- trouwalbum 2014-7020   Boukje Canaan- trouwalbum 2014-7032

KAFT

Voor de afwerking van de kaft zijn verschillende soorten stof en leer te kiezen. Jullie kunnen een aantal voorbeelden bij me bekijken en voelen. Tevens een levensecht trouwboek met prachtige trouwfoto’s heb ik klaar liggen om door te bladeren. Laat je inspireren…

kaft trouwalbum

 

Wil je bij het zien van zoiets meer weten? Neem dan gerust contact met me op! Ik ben graag jullie trouwfotograaf waarmee het klikt!

No comments yet.

Leave a Comment