Twee vaarkaarten voor bruidspaar op trouwschip Bounty

Trouwschip “Bounty” heeft wat te vieren! Jij als aanstaand bruidspaar kan meeprofiteren van hun actie. Lees snel verder voor meer…

Screen shot 2014-07-28 at 11.55.19

Zeil- en trouwschip Bounty behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland en heeft deze speciale actie opgezet, vanwege hun 10-jarig jubileum.

Officiële trouwlocatie gemeenten: Amsterdam, Volendam, Hoorn, Almere en Lelystad

Heb je nog geen trouwlocatie op het oog?

Geef dan zeker een bezoek aan deze bijzondere trouwlocatie: trouwschip Bounty. Ik heb al een aantal keren een bruidspaar mogen fotograferen op dit schip. Qua locatie is het zeker een aanrader. Of het nu gaat om een trouwceremonie of enkel een trouwreportage op het schip, het kan beide. Varen hoeft niet, maar is wel leuk!

Boukje Canaan Beatrice en Wouter

Als aankomend bruidspaar ontvang je maar liefst twee vaarkaarten t.w.v. €120,-

Misschien een heel goede manier om alvast in de stemming te komen hoe het ‘huwelijksbootje’ aanvoelt.

TIP: Geef het door aan iemand die je kent met trouwplannen. Ze zullen het vast waarderen.

Maak snel een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging van zeil- en trouwschip Bounty. Na afloop van de bezichtiging ontvangt het toekomstige bruidspaar 2 vrijkaarten voor een familie zeildag ter waarde van € 120,-

Zeil- en trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeentes; Amsterdam, Almere, Hoorn, Volendam en Lelystad. Van de ene naar de andere locatie varen doen ze gerust.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alex van Klaveren, de enorm aardige kapitein, via telefoonnummer: 0320-820204 of via http://www.trouwschip.nl/contact.

Indien je geweest bent, zou ik het enorm leuk vinden als je me liet weten hoe je het ervaren hebt! Of je daar nu wel of niet gaat trouwen… Ik ben zelf zo enthousiast dat ik heel benieuwd ben naar reacties van anderen.

Dat mag ook onderaan dit blog. Anderen kunnen dan lezen wat je ervan vond en dat kan helpen bepalen of ze voor de vaarkaarten gaan.

No comments yet.

Leave a Comment