Zeg jij JA tegen de vraag en de verlovingsring?

Droomde jij als meisje hier al van?

Het is een hele ervaring om ten huwelijk gevraagd te worden. De een doet dit subtiel, de ander doet dit uitgebreid of op ludieke wijze en nog weer een ander schakelt hier hulp voor in om het wel heel bijzonder en groots aan te pakken. De ring die dan gepresenteerd wordt staat symbool voor het huwelijk dat men wil aangaan. Seyes verlovingsringen zijn vrij klassiek van vorm en hebben niet eindeloos veel keuzes. Maar weet je wel wat voor ring jij zou wensen? Misschien is soms een hint in de goede richting wel gepast…

Hoe wil jij ten huwelijk gevraagd worden? En hoort daar dan een echte verlovingsring bij?

Om dames te horen wat voor wensen zij hebben is het goed om ze het te vragen. De marketing actie van de “BIG RING” zorgde ervoor dat we de straat op gingen…

Een poos geleden maakte ik in opdracht voor SeYes verlovingsringen samen met Anoushka Fung Loy van Evenementenbureau Your Style Events een promofilmpje. We gingen met een enorm grote verlovingsring de straat op in ‘s-Hertogenbosch tijdens het Theaterfestival Boulevard.  Vanuit juwelier Anny van Buul vertrokken we met een aantrekkelijke ‘bruidegom’ samen met een schattig bruidsmeisje om deze marketingactie in gang te zetten.

De ‘bruidegom Michael vroeg aan wildvreemde vrouwen in Den Bosch hoe ze ten huwelijk gevraagd wilden worden.

Maar daarvoor ging hij wel door de knieën! Met de “BIG RING”.

Bekijk hier het filmpje:


We hadden een hoop plezier samen. Het bruidsmeisje bood aan iedere gevraagde dame een roos aan als dank voor het antwoord en er werd een briljant uitgedeeld. Echter een dame zou een echte diamant ontvangen. Iedere dame kon dit laten checken bij Anny van Buul om te zien wat ze nu hadden ontvangen. Gelukkig is de echte diamant ook ingeleverd en heeft deze dame uitslag gekregen wat ze daarmee kon doen. Nog wat impressiefoto’s van deze opnamedag:


blog collage seyes

Hoe zou jij ten huwelijk gevraagd willen worden?

Of ben je al getrouwd en wil je ons vertellen hoe jij verrast bent? Laat het ons weten, we kunnen van elkaar leren en inspiratie krijgen. Doe het direct in het reactieveld hieronder.

No comments yet.

Leave a Comment