Trouwlocatie Kasteel Henkenshage

Voorbespreken van een huwelijk op trouwlocatie Kasteel Henkenshage, dat is nog eens leuk!

Zo leerde ik gelijk de plek al een beetje kennen, zag ik meteen waar de mooiste foto’s genomen kunnen worden en hoorde ik wat het bruidspaar allemaal van plan is om te gaan doen deze dag. Ideaal om te trouwen op een locatie als deze, want je laat de gasten hier komen en ze hoeven zich de gehele dag niet meer te verplaatsen naar een andere locatie.

Ik reed thuis wat eerder aan dan de afgesproken tijd, omdat ik graag wat foto’s wilde nemen van deze locatie tijdens de lente. Ik hoopte op een warmgekleurd avondzonnetje… En ja hoor, die werd prachtig rood zo onderweg naar Sint Oedenrode.

Graag laat ik wat foto’s van het kasteel Henkenshage in die avondzon zien en wie weet is deze locatie ook wat voor jullie trouwdag? Laat je verrassen door de mensen die jullie precies kunnen vertellen wat hier allemaal mogelijk is op wat zij noemen: het mooiste kasteel van Brabant.

 

Boukje Canaan-2063-2

Boukje Canaan-2069-3

Boukje Canaan-2074-4

Boukje Canaan-2076-5

Boukje Canaan-2083-7

Boukje Canaan-2089-9

Boukje Canaan-2093-11

En ben je nu nieuwsgierig wie ik ga fotograferen tijdens hun trouwdag? Ik heb de pre-wedding-shoot al gebruikt in een ander blog. Aanstaand bruidspaar Roel en Nicole fotografeerde ik al op kasteel Stapelen in Boxtel. Bekijk de impressie hier.

Een kasteel op zich is al fotogeniek, maar ik kan niet wachten tot ik straks foto’s mag laten zien van de bruidsreportage!

No comments yet.

Leave a Comment