Speciale moederdag-ACTIE

 

Moederdag komt er weer aan. Doe je voordeel en schrijf je in voor deze moederdag-ACTIE.

Jasmijn bloemdecoraties en Boukje Canaan

Jasmijn bloemdecoraties, zijn zeer enthousiast om samen te werken en laten hun klanten graag kennismaken met Boukje Canaan fotografe. Het werk wat Boukje maakt past goed bij wat de zaak Jasmijn uitdraaagt, namelijk: bijzondere creaties maken waar mensen BLIJ van worden.

Moederdag is een bijzondere dag

Van oudsher knutselen kinderen iets op school of leren een versje uit hun hoofd en moeder hoeft die dag ‘niets’ te doen aan huishoudelijke taken. Deze dingen op moederdag maken haar heel BLIJ! Wij doen daar graag een schepje bovenop! We hebben iets unieks bedacht: we maken samen een unieke foto-setting voor jou.

Wil je eens echt MOOI & ANDERS op de foto staan? Dat kan op 23 april 2014. Niet in een gewone studio, maar in een speciaal met bloemen gedecoreerde setting achter in de bloemenzaak Jasmijn. Fotografe Boukje zal je/jullie dan in fantastische ontspannen en spontane poses weten te zetten, waarbij het ook echt leuk is om op de foto te gaan. Je kunt de foto’s voor jezelf houden, maar het is natuurlijk extra leuk als moederdagcadeau. Heb je geen moeder meer; doe het dan in ere van haar!

Voel hoe je liefde geeft wanneer er mensen op de foto staan waar je trots op bent!

Goede, mooie en bijzondere foto’s maken iedereen zo blij.

In een half uurtje tijd gaat Boukje met je/jullie aan de slag bij Jasmijn om iets geweldigs te maken. Het team van Jasmijn bloemdecoraties, belooft de setting in de winkel aan te kleden en zo iets bijzonders neer te zetten. Boukje kan met haar enthousiasme niet wachten om eraan te beginnen met haar fotocamera.  Boukje over deze actie: “Ik wil mensen bijzondere herinneringen meegeven. In deze setting zal dat gegarandeerd spetterende resultaten opleveren.”

Wees erbij en laat jezelf  of je allerliefste kind(eren) stralen op de foto. Of het nu een portret wordt van jou alleen, van een heel gezin of van je kind(eren), het maakt niet uit. In een half uur is er veel te verzinnen!

Beperkt aantal deelnemers

Boukje is aanwezig tussen 12 en 5 uur in de middag. Dus omgerekend kunnen er hooguit 10 mini-shoots plaatsvinden, als alles mee zit. Elk half uur één. Dit is echt een bijzondere mogelijkheid en dat ook nog eens speciaal voor MOEDERDAG.

In de winkel Jasmijn kunnen mensen zich opgeven voor deze moederdag-actie, maar ook direct wanneer je een mailtje stuurt naar info@boukjefotografie.nl

Laat je kans niet voorbij gaan, dit is echt voor snelle beslissers! Want VOL = VOL

In de winkel JASMIJN, aan de Breukelsestraat, zijn een aantal voorbeelden te vinden van mogelijkheden hoe je een foto kunt presenteren aan de wand. Want heb je een aluminium print al ooit gezien? Of een bijzondere wissellijst die je nooit uit elkaar hoeft te halen? Of helemaal HIP tegenwoordig zijn foto’s op hout. Daarvoor staan er wooden blocks tentoongesteld.

Bij inschrijving voor 18 april ontvang je een vierkant wooden block met jouw print cadeau!

Boukje Canaan- wooden block-4246-1

Dit wooden block is handig op een leuke plek neer te zetten. In het formaat van 10 x 10 met een waarde van €13,50

Ik zou het haast vergeten, maar wat is jouw investering?

  • een half uurtje tijd in de bloemwinkel Jasmijn voor de camera
  • een bedrag van geen €87,- (normale prijs half-uur-shoot)  maar €67,- incl. wooden block ter waarde van €13,50

Wat ontvang je zelf?

  • geweldige foto op wooden block (10×10) wanneer voor 18 april geboekt!
  • 4 digitale foto’s voor eigen gebruik
  • fantastische ervaring in bijzondere setting
  • alle goede foto’s gepresenteerd in een diashow
  • mogelijkheid tot nabestellen in webshop
  • mogelijkheid tot anderen BLIJ maken met mooie foto’s
  • prachtige herinnering van dit moment in je leven

Kies voor iets blijvends. Kies voor het eren van je moeder. Doe mee aan de MOEDERDAG ACTIE!

Geef je direct op, want er kunnen maar 10 mensen zich opgeven. Doe het nu!

No comments yet.

Leave a Comment