Fotoprints in TOP kwaliteit

Bestel direct vanaf je eigen computer: fotoprints en fotoproducten in TOP kwaliteit!

Klik voor PRO’S PICK: QuickOrder via Boukje.

Waar laat je fotoprints in TOP kwaliteit maken?

Deze vraag ontvang ik wel eens. Ik bestel mijn prints bij een  professionele printer. Ik wil zeker zijn van de juiste kleuren, helderheid en contrasten in goede kwaliteit en een professionele uitstraling. Kortom fotoprints in TOP kwaliteit.

Als professional ben ik met mijn KvK-nummer aangesloten bij professionele printers die dit voor mij verzorgen. Als consument ben je aangewezen op consumenten aanbieders zoals HEMA, Kruidvat, Webprint, Pixum, AH en noem maar op. Maar zij leveren geen professionele kwaliteit. Dat mag je natuurlijk ook niet verwachten voor de lage concurrerende prijzen die ze aanbieden.

Hoeveel verschil maakt een fotoprint in top kwaliteit met een consumenten fotoprint eigenlijk?

Om dat te laten zien heb ik de test gedaan. Eenzelfde foto vanaf mijn computer besteld bij een aanbieder (Webprint) en bij mijn professionele printer (Vakcolor):

SCAN0007

SCAN0006

SCAN0005

De foto’s zijn samen ingescand om een goed beeld te geven van het verschil. De scan is met een normale scanner/printer gemaakt, dus er zitten extra ‘vuiltjes’ op de scans nu… Het gaat mij vooral om het verschil in kleur, helderheid en contrast duidelijk te laten zien. Is het duidelijk of niet? Ik hoef hopelijk niet aan te geven welke foto waar vandaan komt?

Het is bij al mijn fotoshoots mogelijk om HiRes (hoge resolutie) prints van me te ontvangen of kopen, zodat je nadien zelf kunt beslissen wat je met de foto’s wilt doen. Bruidsparen ontvangen altijd de goede en bewerkte foto’s in HiRes. Het is bijvoorbeeld voor bruidsparen mogelijk om later “dankjewel” kaarten te versturen, familieboekjes te maken of nog een geweldige print aan de muur hangen. Maar dan wil je wel de juiste kleuren en contrasten zien! Zeker als je ze kunt vergelijken met wat je al zag in een album.

Je eigen digitale foto’s zijn wellicht ook wel zo mooi om een plekje aan de muur te krijgen. Of om eindelijk in een lay-flat album te laten pronken, i.p.v. dat ze maar op je harde schijf blijven staan…

Wil je voortaan zelf ook fotoprints in Top kwaliteit?

IK HEB DE OPLOSSING VOOR JE! Je hoeft er niet eens voor uit je stoel te komen.

De digitale revolutie heeft het voor mij ook mogelijk gemaakt jou iets geweldigs aan te bieden: fotoprints en fotoproducten in TOP kwaliteit!

Hier is PRO’S PICK: QuickOrder via Boukje.

QuickOrder via Boukje is de ideale manier om uit een breed scala van hoge kwaliteit fotoproducten te kunnen bestellen met je eigen foto’s of met foto’s die je via Boukje’s fotoshoot ontvangt. Met QuickOrder via Boukje kun je vanuit verschillende bronnen foto’s samenvoegen tot één bestelling in de webstore.

Je kunt bijvoorbeeld foto’s uit je account bij Dropbox, Google, Facebook of vanaf je eigen computer, stick, CD/DVD toevoegen. Na het maken van je keuze, klik je in het tabblad ‘Mijn selectie’ op de knop ‘Bevestig en ga verder’ en er wordt een bestelling in de webstore voor je klaargezet. Hierin kun je vervolgens je gewenste product(en) bestellen.

En het is niet mis wat het aanbod is! Buiten de fotoprints in TOP kwaliteit zijn er vele producten. Neem geen risico’s en zorg dat je tegen hele goede concurrerende prijzen ook echt mooie fotoproducten in TOP kwaliteit binnenhaalt.

Ik garandeer je professionele kwaliteit tegen echt goede prijzen! Het is toch ongelooflijk dat ik je dit mag aanbieden? Nog niet overtuigd? Kijk gerust eens zelf in de webstore. Enne het hoeven dus niet per sé foto’s van mijn hand te zijn. WEL LEUK, natuurlijk… maar heel je eigen collectie mag je eraan wagen.

Bekijk hieronder vele voorbeelden van producten die je in deze webstore kunt kopen:

 • Foto op Dibond (aluminium)

  dibond-hi-res
  (klik om te vergroten)
  Je foto wordt gedrukt op wit gecoat aluminium (dibond). Je foto als op hoogwaardige museum kwaliteit bij jou thuis aan de muur! Keuze uit 2 kwaliteiten.

 • Xpozer


  (klik om te vergroten)
  De foto zonder harde achterkant, lijkt te zweven aan de muur dankzij het gepatenteerde Xpozer ®-systeem, die je foto aan de achterzijde opspant.

 • Foto op hout


  (klik om te vergroten)
  Helemaal van nu en de hippe trend na canvas. Hout is een natuurmateriaal dat de foto veel uitstraling en warmte geeft. Kies voor vurenhout (voor binnen) of larixhout (voor buiten).  Om een kleurecht resultaat te verkrijgen bestaat de onderlaag uit whitewash.

 • Foto achter Plexiglas

  plexiglas-hi-res
  (klik om te vergroten)
  Voor haarscherpe plaatjes die glans en klasse verdienen, die foto hoort achter een gladde perspex plaat. Voor extra veel diepte en klasse uitstraling. Keuze uit 2 kwaliteiten.

 • Fotoboeken


  (klik om te vergroten)
  Zowel in softcover, hardcover en dustjacket en verkrijgbaar in formaten 10×13 t/m 30×30 cm.

 • Premium Layflat Fotoboeken

  layflat-book
  (klik om te vergroten)
  Elke twee pagina’s kunnen samen één foto mooi weergeven. Al zou ik niet aanraden om de midden-vouwlijn door het te gezicht laten lopen, zoals in het voorbeeld…Deze fotoboeken vallen vlakliggend open en de pagina’s zijn van echt fotografisch papier.

 • Minicards


  (klik om te vergroten)
  Elk kaartje uniek van in totaal 50 leuke fotokaartjes in visitekaart formaat. Zowel de voor- als achterkant apart met jouw foto’s/tekst voorzien en op mat papier gedrukt.

 • Image Boxen


  (klik om te vergroten)
  Maak van je eigen foto’s of keuze uit de fotoshoot een echt collector’s item! De box (14×20 of 22×32 cm) bevat 10 – 13 van je favoriete foto’s, gemonteerd op een stevige ondergrond en geleverd in een luxe bewaardoos in een van de vijf kleuren. Dit is een item dat gegarandeerd vaker uit de kast wordt gehaald. Heerlijk toch om ze tastbaar door je vingers te laten glijden…

 • Cases voor telefoons en tablets

  cases-smartphones-tablets
  (klik om te vergroten)
  Ja, ik weet het bij de HEMA zijn ze vast goedkoper…, maar de kwaliteit van deze hoesjes is zeer hoog, het drukwerk superstrak en duurzaam. Ontwerp je eigen unieke case voor smartphone of tablet. Personaliseer ze met tekst of zorg voor een origineel cadeau!

 • Collectors’ Postcards


  (klik om te vergroten)
  Fantastisch om als fotokaarten naar je familie/vrienden te versturen, bv na een locatieshoot met kinderen of van een pre-weddingshoot. Elke kaart is persoonlijk te maken met zowel tekst als foto’s.

 • Square Cards 14×14 cm


  (klik om te vergroten)
  Nog meer mogelijkheden met kaarten. Hier een dubbele wenskaart in het vierkant. Gedrukt op stevig 300 grams papier. Niet alleen de buitenkant is te personaliseren, maar ook de binnenzijde! Je kunt je lay-out kunsten botvieren op 20 verschillende kaarten in deze set. Bijpassende enveloppen zijn optioneel.

 • Jaarkalender

  kalender
  Ieder jaar heb je er weer een nodig; de jaarkalender.  Maar je kunt natuurlijk beginnen bij de maand die jij wil. Het jaar van de baby vanaf geboorte… het eerste huwelijksjaar, het jaar dat je ging reizen, enz. Alles wederom gedrukt op zeer hoge kwaliteit en geleverd op stevig papier.

 • Andere TOP kwaliteit producten

  – foto op canvas

  – ‘gewone’ fotoprints

  – Fine art Posters

  en nog veel meer.

Nog eens de link om te gaan bestellen?

Geef het vooral door aan al je vrienden/kennissen wanneer je tevreden bent. Of laat zelfs je commentaar hieronder achter. Ik ben nml. heel benieuwd naar jullie reacties op dit unieke aanbod!

 

 

No comments yet.

Leave a Comment