Taboe doorbreken

Een taboe doorbreken

Hoe doe je dat?

Eerlijk gezegd weet ik niet exact hoe, want ik denk dat het op meerdere manieren moet kunnen. Net als er meerdere wegen naar Rome leiden… Ik ben wel hard op weg om mezelf en mijn wensen kenbaar te maken. Er is in de afgelopen maanden heel wat teweeg gebracht. Graag deel ik ze met je.

1) Ik ben in de running voor de FOTY awards om aandacht te krijgen voor mijn werk als afscheidsfotograaf. Ik heb al meer dan 1000 punten…

2) Ik heb in 2014 al twee maal met een interview in de krant gestaan, vanwege dat journalisten oppikken hoe ik waarde  geef aan nabestaanden.

Draag jouw steentje bij.

WIL JE MIJ HELPEN OM EEN TABOE TE DOORBREKEN?

Ik wil je vragen me te helpen om de FOTY awards te winnen, om zo nog meer aandacht te krijgen voor het taboe van o.a. fotograferen bij een afscheid dat ik wil doorbreken. De meeste punten ontvang ik wanneer je me een beoordeling geeft.
Ik waardeer het enorm! Een stem doet momenteel weinig. Een beoordeling geeft echt waarde. 

Help mij winnen door op de volgende link te drukken:

Beoordeel Boukje»

Deze link werkt niet meer, omdat het voorbij is.

Maar ik heb mede dankzij de hulp van jullie en mijn klanten een AWARD GEWONNEN!

Zie daarvoor dit bericht>>>

No comments yet.

Leave a Comment