Pre-wedding-shoot Roel en Nicole

De GRATIS pre-weddingshoot die ik aanbied wordt door sommige mensen zeker gebruikt om samen op de foto gezet te worden voor de ‘look & feel’. Het geeft de mogelijkheid om kennis met mij als fotograaf te maken en om te kijken of de foto’s voldoende aanspreken.

Dit jaar (2014) trouwen Roel en Nicole. Ze zijn afgelopen nazomer bij me op de foto gegaan. Het was een mooie warme dag. We hebben de (trouw)locatie Kasteel Stapelen hiervoor gebruikt.

Ze genoten duidelijk van elkaar en stralen dit ook heerlijk uit. Dit paar is al eerder bij me geweest, maar dan voor een fotoworkshop. Ze wilden graag leren hoe ze mooie foto’s met hun camera konden maken, want ze hebben samen een geweldige (wereld)reis gemaakt. De reis heeft ervoor gezorgd dat Roel op een gegeven moment op zijn knieën is gegaan voor zijn Nicole. Als je samen een wereldreis kunt maken, dan is het een kleine stap om ook het leven samen te gaan delen…, zou hij gedacht kunnen hebben.

Hij heeft een wereldplek weten te vinden om haar de hand te vragen. Nicole heeft uiteraard JA gezegd. Zie hoe ze stralen.

collage roel en nicole

One Response to "Pre-wedding-shoot Roel en Nicole"

  1. Wij voelden ons beiden erg onwennig toen we begonnen aan de fotoshoot en lachten een beetje schaapachtig, maar: daar is op de foto’s niets van te zien! Boukje heeft prachtige foto’s geschoten. Net even een beetje anders dan het standaard arsenaal en daar zijn wij erg blij mee.

    Je merkt dat Boukje gewend is om op verschillende locaties te werken. Ze weet goed gebruik te maken van de omgeving en blijft met ideeën komen. Nu hebben we een probleem: welke foto kiezen we uit om op te hangen? Ze zijn allemaal geschikt.

Leave a Comment