Get in the mood for your wedding

 

Bruidjes opgelet!

Ga je trouwen eind 2014 of in 2015?

Wil je ideetjes opdoen over hoe het er uit komt te zien?

Wil je je droom verwezenlijken?

Kijk of dit iets voor je is:

De Magie van Moodboards:

Een moodboard maken – een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Ontwerpers, stijladviseurs en visagisten werken met moodboards. Zo bepalen ze collecties, stijlen en trends voor het komende seizoen. Maar een moodboard kan jou ook inzicht geven in wat je nou zou wensen voor je huwelijksdag.

 Wat wens jij allemaal op je huwelijksdag? Wil je een romantische dag, of juist modern. Heb je ooit iets in een film of op een foto gezien waarbij je dacht; dat wil ik ook! Hoe zag dat er dan uit? Een ander begrijpt niet altijd wat je bedoelt, of vult iets in met hun eigen interpretatie. Het overbrengen van wat je nou precies bedoelt is niet altijd eenvoudig. De oplossing: maak eens een moodboard.
Een moodboard lijkt op een collage maar is veel meer dan dat; het is een visualisatie van een concept, een idee, een droom of zelfs een gevoel. Een moodboard bestaat uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld. Het wordt gebruikt voor het creëren van nieuwe collecties. In dit geval: de sfeer op je huwelijksdag.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden
Een moodboard is een sterk communicatiemiddel. Want beelden zijn veel effectiever dan woorden (daar weet ik met mijn fotografie over mee te praten…). Een moodboard geeft een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen bovendien.

Ben je al enthousiast geworden?
Om hieraan te beginnen zijn een hoop spullen nodig. Die gaan wij voor je verzorgen tijdens een workshop. Geen rommel thuis en gedoe met alles vinden wat er nodig is.

Je hoeft niet alleen te komen, want het is natuurlijk veel leuker om samen creatief bezig te zijn dan alleen. Laat je inspireren door wat er om je heen gebeurd en kies duidelijk waar jij voor wil gaan op je huwelijksdag. Het geeft je mogelijkheden om duidelijk op zoek te gaan naar jouw locatie, naar de invulling van de aankleding, de bloemen, de jurk, de stijl van de foto’s, het soort muziek, en ga zo maar door. Bekijk de flyer eens:

InTheMoodForWedding_flyerA5-3

SCHRIJF JE IN VOOR DE WORKSHOP

Vanwege de samenwerking met Margot Cuppen die het mede organiseert, kom je op haar pagina.

We maken het een geweldige avond! Jij komt helemaal “In the mood for your wedding” en gaat met een uitgebreid moodboard en met allerlei goede tips en vol nuttige informatie naar huis. Je huwelijksdag is dan voor een groot deel gevormd. Leveranciers begrijpen wat je wenst en behoren er op in te spelen. Begrijpen ze je niet, dan weet je meteen dat je verder moet zoeken.

Wacht niet langer! Het is al bijna Maart.

SCHRIJF JE NU IN

One Response to "Get in the mood for your wedding"

  1. I couldn’t refrain from commenting. Exceptionally well written!

Leave a Comment