Hippe Tip: App voor op je Trouwdag

Hoezo hippe tip? Nou ik vind dat een APP die je GRATIS mag gebruiken op je trouwdag wel HIP.

Apps zijn helemaal van nu en als het goed is weet tegenwoordig IEDEREEN dat een moderne telefoon ‘gewoon’ foto’s kan maken en dat er Apps op kunnen staan… DUS:

LAAT JE GASTEN SNAPSHOTS en FUN-FOTO’S MAKEN van allerlei CANDID MOMENTS!

Geen weg-gooi-camera’s meer (die vaak te donkere foto’s maken), maar geef iedereen de kans om – als ze dan toch met hun telefoon (smart-phone) komen – deze in ieder geval GOED in te zetten, en wel ten behoeve van jullie!

Boukje Canaan- Claudia en Maarten-9250 Boukje Canaan- Claudia en Maarten-9248 Boukje Canaan- Claudia en Maarten-9255

Extra Tip van mij: ik raad je aan hiervoor een moment te kiezen dat je je gasten op de hoogte stelt van deze App alvorens de dag zelf. Er is een manier om ze uit te nodigen via een systeem binnen de App. Ze kunnen inloggen per email of zelfs via hun FACEBOOK-account. (Ik zei toch; HIP)

Als professioneel fotograaf kan ik nooit overal tegelijk zijn en het is juist leuk als je gasten zich vrij voelen om mee te doen! Oh, en het kan zo gebeuren dat de bruidsfotograaf er ook nog eens op staat…

Alle foto’s van de verschillende gasten die hier aan mee doen, worden verzameld in een gezamenlijk album. Er kunnen zelfs reacties bij gezet worden, of lieve wensen voor jullie, dat haast als een digitaal gastenboek kan fungeren. Onderling kunnen de reacties gelezen worden, zelfs voor mensen die wel uitgenodigd waren, maar er niet bij aanwezig kunnen zijn… de makers hebben aan vanalles gedacht (ook HIP?!?!). Want zelfs als er geen verbinding is op de locatie, dan kan uploaden gewoon op een later moment. Oh ja, en alle foto’s worden op een chronologische tijdlijn gezet. (Dus nooit meer ruzie over een moment nu voor of na de taart/dans/kus/… was)

Wat wil ik het graag met je delen: De echte hippe weddingpartyapp

Bekijk de website in het Engels om je nogmaals te overtuigen. HAVE LOTS OF FUN. Het maakt je gasten meer betrokken op een sociaal verantwoorde manier. De app is vernieuwd, nog altijd gratis en heet nu wedapp.

Om je in te schrijven ga je naar deze link >>>

 

Wil je me laten weten hoeveel FUN je hebt gehad met deze App, deel dat dan hieronder in het reactieveld. (Ja, ik weet er bestaan meer van dit soort Apps. Ik koos voor de meest bekende.)

 

One Response to "Hippe Tip: App voor op je Trouwdag"

  1. Dat is heel leuk!! Heb het eind juni ook op een bruiloft meegemaakt en het geeft echt leuke foto’s en helemaal als je het meteen via een beamer op een scherm tijdens het feest kan laten zien. Dus dan worden ze geüpload en zie je ze meteen terug en de rest van de gasten ook. Kan erg hilarisch momenten opleveren! Te laat op de avond kan het natuurlijk ook een andere kant op gaan;-))

Leave a Comment