Is een fotoshoot op locatie leuk?

Ik fotografeer het liefst op locatie. Ik kan wel een fotostudio opbouwen, maar dat is een ander verhaal. Ik ben juist een uitmuntende locatie-fotograaf. Ik hou ervan om telkens weer de uitdaging aan te gaan om iets moois te zien en maken op elke plek waar ik terecht kom.

 • Geen plek te gek
 • Altijd inspiratie
 • Als het weer tegenzit is dit niet te zien in het resultaat
 • Gegarandeerd spontane en unieke beelden
 • Perfect voor bewegende kinderen

Wat een tevreden klant van me schreef toen ze het online album bekeken had, na een familieshoot in de duinen met hun zoontje:

Wat ongelooflijk leuk!!!! We hebben net alles een keer bekeken en er zitten echt geweldige foto’s tussen! Grappige foto’s, mooie foto’s en ontroerende foto’s (ik kon soms een traantje van geluk niet tegenhouden; klinkt misschien overdreven maar het is echt waar!). Bedankt zover voor deze unieke ervaring en het mooie resultaat! Voor herhaling vatbaar.” Froukje van Ballegooijen

Een magnifieke plaat van die dag in de Duinen met de familie Ballegooien:

In de duinen

Heb je ooit een fotoshoot met mij gedaan en wil je ook een reactie plaatsen? Dan nodig ik je uit dat hieronder doen.

5 Responses to "Is een fotoshoot op locatie leuk?"

 1. Hoewel ik mezelf eigenlijk niet erg fotogeniek vind wilde ik toch eens een heuse professionele fotoreportage. Boukje heeft met haar bevlogenheid en onbeperkte creativiteit mijn huiskamer omgetoverd tot een fotostudio en gebleken is dat zij het beste in haar model naar boven kan halen.
  Ze heeft van tevoren enkele grote lijnen in haar hoofd, maar het leuke is dat Boukje gaandeweg de fotoshoot zich laat verrassen door de omstandigheden en daar dan op inspeelt waardoor het plaatje ultiem wordt en ook bij je persoonlijkheid past.
  Ze weet hard werken te combineren met een gemoedelijke, relaxte sfeer.
  Het was een erg leuke ervaring en het resultaat was meer dan ik had durven hopen!

 2. We hebben Boukje gevraagd om wat foto’s te maken van ons gezin.
  Ze heeft er echt iets moois van gemaakt. Ze wist van ons in een leuke en goede sfeer er kei goede foto’s te maken. We zijn niet de gemakkelijkste modellen, moet je weten.
  Ook de nazorg is kei goed. Ik kan haar zeker aanbevelen.
  Gerda

 3. Wij hebben een fotoshoot gedaan voor de 40-jarige bruiloft van onze ouders. De locatie was buiten in de bossen bij kasteel Stapelen. We vonden het allemaal wel spannend, maar Boukje zorgde snel voor een ontspannen sfeer. Met drie kinderen wel zo fijn, waarvan er één niet graag op de foto gaat. Boukje had tijdens de shoot steeds leuke ideetjes. Mijn ouders waren enthousiast en konden maar moeilijk kiezen. Zelf hebben we nu ook twee prachtige foto’s op canvas aan de wand.

 4. Zowat anderhalf jaar geleden van een lieve vriendin voor mijn verjaardag een “cadeaubon” gekregen, om door Boukje een paar mooie foto’s te laten maken van mijn twee zoons en mijzelf. Ik had er geen haast mee, en Boukje gelukkig ook niet: Wat in het vat zit, verzuurd niet tenslotte. Enkele weken geleden de foto’s gemaakt en nu komt het moeilijkste: De mooiste foto’s kiezen….
  Je begrijpt dat het leuke foto’s zijn geworden!

 5. Bij een loterij wonnen we een fotoshoot van Boukje.
  Het was een erg leuke fotoshoot met hele mooie foto’s.
  Tenx Boukje!

Leave a Comment