Foto’s met trouwringen

Trouwringen horen onverbonden bij trouwen.

Ha, wat een maffe Nederlandse zin! Dat doe ik express, want het gaat juist om de die ‘verbondenheid’. De verbintenis wordt gesymboliseerd door de trouwringen. Een trouwring heeft geen begin en geen eind, het is rond en staat dus symbool voor de oneindige trouw en verbintenis aan elkaar.

Welke trouwringen jullie kiezen laat ik helemaal aan jullie over, maar ik vind het wel belangrijk om ze leuk in beeld te brengen. Gedragen aan de hand, gefotografeerd op het moment van aandoen tijdens de plechtigheid, of juist nog eens apart gefotografeerd tijdens de bruidsreportage.

Zie hier wat voorbeelden:

Boukje Canaan Fotografe-7408-120819

Boukje Canaan02

Boukje Canaan01

Boukje Canaan01-3

Creatief met letters...

Boukje Canaan Fotografe-1643

Boukje Canaan Fotografe 220

Welke foto spreekt jou het meest aan?

Wil je jouw trouwringen ook leuk op de foto gezet?

Deel je reactie of ervaring hieronder. Je kunt een ander daar vast blij mee maken!

No comments yet.

Leave a Comment