Ultieme tip om je bruidegom mee te verrassen.

Je trouwjurk is gekocht, de gasten zijn uitgenodigd, de locaties, de trouwringen, de bruidstaart en alle  belangrijke dingen zijn geregeld, alles is tip top in orde. Toch heb je nog honger naar meer…?

Als bruid heb je nooit genoeg van alle bruidsperikelen.

Zelfs cadeautjes voor de ceremoniemeester, de getuigen en voor jullie ouders daar heb je aan gedacht. Een nieuwe parfum is geprobeerd, de bruids-haardracht en de bruidsmake-up is getest. Ook aan bruidslingerie voor de huwelijksnacht of voor jullie ‘honeymoon’ is uitgekozen. Je nagels worden kort van te voren gedaan, je neemt nog een afspraak bij de schoonheidsspecialiste en wellicht je laatste keer passen voor je trouwjurk…

ECHT JE HEBT AAN ALLES GEDACHT, want je bent nu eenmaal die perfecte bruid, die maar één keer gaat trouwen.

Je aanstaande man kun je op een aantal manieren héél erg verwennen.

Naast je liefde, aandacht, complimenten en de dingen die je regelt en doet voor hem en naast de verleidingen in bed, is er nóg een manier: door hem op een absoluut veilige manier compleet te verrassen. Hoe? Lees meer…

Ik heb hier de ultiemste tip ooit: Laat een boudoir-sessie maken van jou in je bruidslingerie, alvorens je jouw trouwjurk aandoet! De trouwfotograaf waar jij je prettig bij voelt (die er toch al is) zal je op prachtige wijze in beeld brengen in net dat tikje ‘ondeugend’ of ‘sexy’ lingerie.

Deze boudoirfoto’s maken het perfecte “sexy”-cadeau nadien.

Je man zal alleen maar nog meer bevestigd worden in zijn keuze voor jou!

Uiteraard zijn de boudoirfoto’s smaakvol en liefdevol gemaakt. En dit is mogelijk voor iedereen! Elke vrouw die gaat trouwen wordt geliefd, van top tot teen, dus ook jij wordt begeert en zal er prachtig uitzien. Als je vind dat je partner mag zien hoe jij je liefde voor hem hebt laten omzetten in foto’s speciaal voor hem… nou dan is er geen reden om dit niet te doen.

Een professioneel fotograaf zal met plezier meehelpen aan deze ‘geheime’ missie, tenminste ik (Boukje Canaan Fotografe) wel! Zorg dat je haar en make-up gedaan zijn uiteraard.

Voor de beste hairstylist en visagist in één, kan ik Patricia van den Dungen van harte aanbevelen. Haar bedrijf heet Optical Change. Patricia is tevens gespecialiseerd in bodypainting. Ik heb tijdens een modeshow haar werk gezien, waarbij ze het kanten bovenlijf van een bruidsjurk had nageschilderd. (Dit is meer een idee los van je trouwdag uiteraard.)

 

Nu zou ik best willen weten of er dames zijn die een boudoir fotosessie zouden aandurven? Word je geprikkeld door dit idee? Zo ja/nee, kun je uitleggen hoe? Vul je reactie hieronder in.

No comments yet.

Leave a Comment