Fotoworkshop portret

foto portret workshop

Deze portret-fotoworkshop met meel-shoot zat in no time vol. Ik was geïnspireerd door een videoclip van Adèle “Rolling in the Deep“, waarin een dame gekleed als amazone danst door een berg stof; meel zo blijkt… Ik vond dat zo’n intrigerend beeld, dat ik dit wilde gebruiken voor een speciale workshop. Een model heeft zich heerlijk uit kunnen leven terwijl de cursisten zo konden oefenen om mooie portretten te maken met hun foto-camera.  Het heeft werkelijk mooie beelden opgeleverd voor alle cursisten. Wil je meedoen met een fotoworkshop? Kijk dan voor de volgende datum bij Fotografie Workshop en kijk of dit bij je past.Heb je inmiddels al meegedaan met een basis fotografie workshop? zou je mee willen doen met de portret workshop? Mail me snel om te kijken welke volgende data er gepland staan.

No comments yet.

Leave a Comment