Boxtelaartjes

Brabants Centrum heeft Boxtelaartjes

wijdoenmee

ingevoerd

en

Boukje Canaan fotografe doet mee!

 

Het is opgezet met de bedoeling dat Boxtelaren meer impulsen krijgen om in hun eigen dorp hun aankopen te doen. Daar ben ik helemaal voor in!

Boxtelaartje 01

Ik ben tenslotte ook een Boxtelaar. Geboren en getogen.

Mijn eerste actie in Maart 2015 was een profielshoot voor een unieke prijs wanneer je punten, oftewel Boxtelaartjes inleverde. Dat zag er zo uit:

Acties mogen we adverteren op de manier die we zelf, als deelnemer, wensen. Een advertentie in de krant zou je zomaar kunnen missen…

Vandaar dat ik jou graag persoonlijk de acties laat weten.

Ben als eerste op de hoogte d.m.v. een email die je direct ontvangt.

Speciale acties voor jou als Boxtelaar!

Schrijf je direct in om de Boxtelaartjes-acties van Boukje Canaan fotografe persoonlijk per mail te ontvangen.

Boxtelaartjes actie

Wanneer je van mij een Boxtelaartjes actie ziet en het je hoeft of wilt er niets mee, dan kun je er toch wat mee, hoor! Wat zou je ermee kunnen doen dan? Geef het als referentie door aan anderen. Weet je dat het doorgeven van een idee (referentie) aan een ander ENORM gewaardeerd wordt? Niet alleen door mij, maar ook aan jouw ontvanger. Geven is leuk! Voelen dat iemand aan je denkt is prettig! Laat die ander dus merken dat je aan ze denkt, door iets door te sturen, zonder te spammen natuurlijk. Waardering van meerdere kanten is mogelijk.

Sparen zonder actie:

Bij Boukje Canaan fotografe kun je voortaan op vele manieren Boxtelaartjes punten sparen.

Wanneer je een fotoshoot, fotoreportage, trouwreportage, profielshoot, fotoproducten of wat dan ook afneemt bij Boukje Canaan fotografe spaar je ALTIJD Boxtelaartjes punten. Boxtelaartjes zorgen er ook voor dat je verenigingen in Boxtel kunt steunen.

Ik steun o.a. verenigingen waar ik affiniteit mee heb. Bijvoorbeeld: onze jongste dochter turnt bij Tabitta op het hoogste niveau en hun kas spek ik graag.  Of ga je net als ik graag naar het jaarlijkse festival Bockesprongen van stichting Bockepruik? Zo zijn er nog een heleboel verschillende Boxtelse verenigingen…

Samen met jou gaan we Boxtelaartjes een succes maken, want voor iedereen is een win-win situatie te bedenken!

banner voor in de mail

Vanaf het begin was ik bij de eerste deelnemers in Boxtel, wie weet heb je het gezien, want ik stond helemaal midden op de pagina van de krant:

Boxtelaartjes deelnmrs

Doe je ook mee met de Boxtelaartjes?

Schrijf je direct in door persoonlijke acties van mij te ontvangen!